haritaKarakaya Mahallesi Bağlum Bulvarı
No: 1 Bağlum, Keçiören-Ankara

Şükür Kavuşturana

Haber Tarihi: 07-09-2015

Web sitemize hoşgeldiniz.

Sivil toplum kuruluşlarının ‘olmazsa olmaz’larından olan sosyal medya kullanımının getirdiği iletişim kolaylıklarından faydalanmak için bu adresi Gastroenteroloji Cerrahisi Derneği’nin yayın ve haberleşme aracı olarak kullanacağız.

Derneğimizin kuruluşundan bu yana ilgi ile karşılanan çalışmalarını, kardeş derneklerimizle birlikte, artık daha büyük platformlara taşıyoruz. Çalışmalarımızı inernet ortamında da sizlerle paylaşacak olmaktan duyduğumuz sevinci, sözü uzatmadan, “Şükür kavuşturana” diyerek ifade etmek istiyorum.

Sitemizde önce ‘Dernekten Haberler’ başlığı altında dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler ileterek başlayacağız, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunma ve diğer basamaklara geçeceğiz. Gastroenteroloji Cerrahisi ihtisasının dayandığı temel düşünceyi ve ülkemizdeki ‘dünü-bugünü-yarını’nı işleyecek olan ve benzeri diğer başlıklar altında kısa sürede dinamik, daha geniş kapsamlı ve izleyicilerine katkı sağlayacak bir ortam oluşmasını ümit ediyoruz.

Karşılıklı olarak hep iyi haberler iletebilmemiz ve iyilikler içinde olabilmemiz dileklerim ile ve tekrar görüşmek üzere.

Prof Dr Musa Akoğlu